Novinky

Přinášíme Vám novinky z charity CESTA DOMŮ

Přinášíme Vám novinky z charity CESTA DOMŮ

V květnu jsme přijali pozvání na event jedné z charit, které máte možnost podporovat – CESTA DOMŮ. Přinášíme Vám nejen jejich velké díky za Vaše příspěvky, ale také výsledky jejich hospodaření, zpětnou vazbu pro Vás a další zajímavé novinky v oblasti paliativní péče.

Paliativní péče není právě téma, o kterém bychom si povídali často, a přesto se týká svým způsobem každého z nás. CESTA DOMŮ je už několik let jednou z charit, které máte možnost podporovat a odesílat jim oplatky získané za vyplňování dotazníků. Tato organizace umožňuje péči o umírající v domácím prostředí a poskytuje zdravotní a sociální služby i odborné poradenství. V Praze provozuje Domácí hospic a zároveň se snaží o zvýšení povědomí v oblasti paliativní péče formou vzdělávání odborníků a osvětových kampaní.

V květnu jsme jako jeden ze sponzorů a zástupce Vás všech, kteří jste jim odeslali své příspěvky přijali pozvání na setkání, na kterém se hodně mluvilo o umírání, ale také o pomoci, dobrých skutcích a pozitivních pocitech. A také nám byla představena finanční zpráva o hospodaření za rok 2023.

V roce 2023 jste této organizaci přispěli částkou 74 000 Kč a jako zpětnou vazbu Vám přinášíme poděkování Cesty domů a jejich zaměstnanců. Nadále ji můžete najít v nabídce našich charitativních projektů a podpořit ji odesláním odměny za vyplněné dotazníky.

Pomoct můžete i jinými způsoby, a to třeba zakoupením dárku na jejich eshopu nebo finančním příspěvkem, ať už pravidelným, nebo příležitostným. Nepostradatelnou podporou jsou i dobrovolníci. I vy se můžete stát jedním z nich, podívejte se, jak na to.

Pokud Vás tohle téma zaujalo, určitě doporučujeme vyslechnout i si zajímavé rozhovory v jejich podcastu.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

‹ Zpět

Zveřejněno 23. 7. 2024 15:07:02