Novinky

Kdo se trefil a vyhrál fotbalovou tipovačku?

Kdo se trefil a vyhrál fotbalovou tipovačku?

Je to jen pár dní, co skončilo EURO 2024 a španělská fotbalová reprezentace získala titul. V naší fotbalové tipovací soutěži jste Španělům hodně věřili a ti, kteří tipovali správně, byli zařazeni do slosování o věcné a finanční ceny.

Letos jsme fotbalovou tipovací soutěž uspořádali ve všech šesti zemích ENP. Zájem o soutěž byl opět obrovský. Celkem se jí zúčastnilo 56 373 členů panelu. Obdrželi jsme celkově 9 578 správných tipů, tolik z vás věřilo, že Španělsko vyhraje šampionát.

V České republice nejvíce z vás vidělo jako vítěze Španělsko (18 %), na druhém místě Anglii (16 %) a na třetím domácí Německo (13 %). Francie dle Vašeho tipování skončila jako čtvrtá (12 %) a 11 % českých patriotů věřilo, že by zlato mohl získat Český tým.

V České republice se zapojilo celkem 26 057 z vás, z toho 4 676 nám poslalo správný tip a bylo zařazeno do slosování o ceny.
Ze všech správných tipů jsme vylosovali 6 výherců věcných cen a 10 z vás, kteří obdrží finanční odměnu ve výši 1 000 Kč (10 000 oplatek), které jsme Vám na Vaše oplatkové účty připsali dne 17.7.2024.

Všechny výherce budeme informovat e-mailem.

Děkujeme všem členům za účast v soutěži a výhercům srdečně gratulujeme! Již nyní máte možnost zúčastnit se další, tentokrát olympijské tipovačky, kterou pořádáme ve všech zemích ENP. Stačí odpovědět na pozvánku, kterou jsme vám zaslali na váš e-mail, a dát nám svůj tip a příště můžete vyhrát třeba právě Vy.

Vyplňování dotazníků může být nejen užitečné pro naše klienty, ale také zábavné pro naše členy.

Podmínky soutěže
‹ Zpět

Zveřejněno 17. 7. 2024 13:35:29