Novinky

Olympijské medaile jsou rozdané a my odměňujeme výherce Olympijské tipovačky!

Olympijské medaile jsou rozdané a my odměňujeme výherce Olympijské tipovačky!

Ať už to bylo pro někoho v pozitivním, nebo v negativním kontextu, rozhodně můžeme říct, že letošní Letní Olympijské hry byly multi-sportovním eventem, který se zapíše do historie světových sportovních utkání.

Olympijskou tipovačku jsme uspořádali pro naše členy ve všech šesti zemích Evropského národního panelu. Účast byla opět obrovská a jsme za to moc rádi. Celkem se jí účastnilo 53 485 panelistů, z toho správnou odpověď poslalo 5 015. Dostat se do losování o výhru bylo jednoduché. Stačilo poslat správný tip na otázku „Kolik medailí získá váš národní reprezentační tým na Letních Olympijských hrách 2024 v Paříži, a to bez ohledu na to, jestli bude medaile zlatá, stříbrná nebo bronzová?“.

V Českém národním panelu se celkem soutěže účastnilo 24 817 členů ČNP. Svůj správný tip nám poslalo 3 428 z nich. Český olympijský tým získal celkem 5 medailí, což byla správná odpověď.

Ze všech správných odpovědí jsme vylosovali 10 z Vás, kteří získávají finanční odměnu 1 000 Kč. Odměna jim ve výši 10 000 oplatek bude připsaná na jejich oplatkové účty v ČNP.

Výhercům jsme odměnu připsali dne 23. srpna 2024 a všichni byli o výhře informováni emailem.

Děkujeme všem členům za účast v soutěži a výhercům moc blahopřejeme! Neváhejte a napište nám, jaké soutěže byste se chtěli účastnit příště. Rádi Vaše návrhy probereme a zorganizujeme pro Vás další tipovací soutěž. Být členem Českého národního panelu je zábava, neváhejte a pozvěte do panelu i Vaše známé!

Podmínky soutěže
‹ Zpět

Zveřejněno 23. 8. 2024 12:00:51