Novinky

Tipujte kolik medailí si přivezeme z Letních OH v Paříži

Tipujte kolik medailí si přivezeme z Letních OH v Paříži

Již brzy budeme znát vítěze fotbalového EURO 2024 a také vítěze naší fotbalové tipovačky. Zatím se můžete zapojit do naší další soutěže. Tentokrát Olympijské. Dejte nám svůj tip a soutěžte o 1 000 Kč!

Letní olympijské hry jsou již za dveřmi a vy máte znovu možnost získat výhru v naší Olympijské tipovačce. Olympiáda bude probíhat od 26.7.2024 až do 11.8.2024. Odešlete nám v období od 4.7.2024 až do 9.8.2024 správný tip, kolik medailí si z Olympiády přivezou čeští reprezentanti, a to bez ohledu na to, jestli to bude medaile zlatá, stříbrná nebo bronzová a budete zařazeni do slosování o 10 x 1 000 Kč.

Výsledky tipovačky oznámíme nejpozději do 31.8.2024.

V čem naše soutěž spočívá?
Reagujte na pozvánku, kterou Vám odešleme na Váš email a tipujte, kolik medailí získá český reprezentační tým na Letních Olympijských hrách 2024 v Paříži, a to bez ohledu na to, jestli bude medaile zlatá, stříbrná nebo bronzová.

Jak se zúčastnit?
Tipovačky se může účasnit každý člen Českého národního panelu, který se registroval a úspěšně prošel telefonickým ověřením nejpozději do 5.8.2024, zapojí se do tipovací soutěže a správně určí kolik medailí získá český reprezentační tým na Letních Olympijských hrách 2024 v Paříži, a to bez ohledu na to, jestli bude medaile zlatá, stříbrná nebo bronzová.

Pravidla soutěže:

1. POŘADATEL: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Praha 1, IČO: 24309427, info@narodnipanel.cz

2. NÁZEV SOUTĚŽE: "Olympijská tipovačka 2024 pro všechny členy ČNP, registrované nejpozději do 5.8.2024."

3. DOBA TRVÁNÍ: OD 4.7.2024 DO 9.8.2024

4. PODMÍNKY ÚČASTI V SOUTĚŽI: Účastníkem soutěže s pořadovým číslem OLYMPIADA2024CNP se může stát každý člen Českého národního panelu, který se registroval a úspěšně prošel telefonickým ověřením nejpozději do 5.8.2024, zapojí se do tipovací soutěže a správně určí kolik medailí získá český reprezentační tým na Letních Olympijských hrách 2024 v Paříži, a to bez ohledu na to, jestli bude medaile zlatá, stříbrná nebo bronzová.

5. VÝHRA:
10 x 1000 Kč (10 000 oplatek)

6. ZPŮSOB VÝBĚRU VÝHERCE:
Výhercem se stává člen Českého národního panelu, který se registroval a úspěšně prošel telefonickým ověřením nejpozději do 5.8.2024, zapojí se do tipovací soutěže a správně určí kolik medailí získá český reprezentační tým na Letních Olympijských hrách 2024 v Paříži, a to bez ohledu na to, jestli bude medaile zlatá, stříbrná nebo bronzová. Všichni respondenti, kteří splní tyto podmínky, budou vloženi do náhodného výběru, kde bude vybráno celkem 10 výherců.

Výherce dává souhlas s uveřejněním svého jména ve formátu iniciály, věk a město /obec (např. pan Tomáš K., 36 let, Kolín) a to formou oznámení výsledků soutěže na webové stránce Pořadatele v sekci Novinky a na sociálních sítích ČNP.

7. OZNÁMENÍ O VÝHŘE: Oznámení o výhře bude zasláno na emailovou adresu, se kterou je výherce registrován v Českém národním panelu. Zároveň budou výsledky zveřejněné na webu ČNP v sekci Novinky a na sociálních sítích ČNP.

8. PŘEDÁNÍ VÝHRY: Pořadatel se zavazuje informovat výherce o jeho výhře nejpozději do 10 pracovních dnů od ukončení soutěže a nejpozději do 1 měsíce od ukončení tipovačky mu také výhru odešle. (v případě věcné ceny výhru odešle na jeho adresu, kterou si telefonicky potvrdí, v případě finanční výhry mu připíše částku na jeho oplatkový účet v ČNP).

9. SOUHLAS S PRAVIDLY A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ: Odesláním svého tipu vyjadřuje účastník soutěže dobrovolně svůj výslovný souhlas s pravidly a současně dává ve smyslu zákona č. 101/2001 Sb. a zákona č.480/2004 Sb. svůj výslovný souhlas Pořadateli. Těmito údaji se rozumí jméno a příjmení účastníka, jeho adresa (ulice, číslo popisné, město/obec a PSČ), telefon a email výhradně pro účely distribuce výhry; s případným zveřejněním svých osobních údajů v rozsahu: jméno, první písmeno příjmení, věk a město/obec na výherní listině na internetových stránkách Pořadatele - svůj souhlas může účastník písemně odvolat zasláním požadavku na adresu support@narodnipanel.cz. Pokud odmítne vítěz poskytnout údaje stanovené pravidly soutěže, bude ze soutěže vyřazen a výhra bude předána dalšímu v pořadí.

10. DALŠÍ DŮLEŽITÉ PODMÍNKY SOUTĚŽE: Účastníci se soutěže zúčastní s vědomím, že nejsou oprávněni požadovat jiné, plnění formou oplatek, které mu budou připsané na jeho oplatkový účet v ČNP. Pořadatel tímto není vůči účastníkům soutěže nijak zavázán, účastníci nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany Pořadatele, než na ta, která jsou uvedená v těchto pravidlech. Výhry jsou právně nevymahatelné. Soutěže se nemohou účastnit právnické osoby a zaměstnanci Pořadatele ani jejich rodinní příslušníci. Úplné znění pravidel bude po dobu konání soutěže nepřetržitě k dispozici na webu Pořadatele https://www.narodnipanel.cz/news. Pořadatel soutěže je oprávněn kontrolovat podmínky pro účast v soutěži a v případě sporu posoudit a s konečnou platností rozhodnout o jakékoliv otázce se soutěží spojené.

‹ Zpět

Zveřejněno 4. 7. 2024 12:49:58