Novinky

Spustili jsme novou webovou aplikaci

Spustili jsme novou webovou aplikaci

V úterý 14.5.2024 jsme spustili zcela novou webovou aplikaci i v poslední zemi ENP, v České republice. Cílem nové platformy pro vyplňování dotazníků je přinést Vám modernější, příjemnější prostředí, ale také více novinek, zajímavostí a zábavy.

Na nové webové aplikaci pracoval celý tým několik let. Jako v první zemi jsme Panel X, jak pracovně nové platformě říkáme, spustili v září 2022 v Polsku. V březnu 2023 se měli možnost s ní seznámit naši respondenti v Maďarsku a v nově spuštěném Rumunsku, hned v dubnu 2023 v Bulharsku. Od září 2023 jí mohou k vyplňování dotazníků využívat Slováci. A nyní od úterý 14.5.2024 i respondenti Českého národního panelu. Migrace tak obrovského množství dat, zajištění přesunu deseti tisíců Vašich profilů, podobného množství projektů a miliony dotazníků v průběhu jedné noci byla opravdová výzva. Celý tým počínaje od IT developerů, projekt managerů až po respondentskou podporu vynakládá maximální úsilí, abychom jak svým klientům, tak i Vám našim respondentům, tuto změnu co nejvíce usnadnili. A za to patří celému týmu ENP obrovské díky!

K datu 14.5.2024 tedy byly Vaše účty automaticky převedené na novou platformu. Co to pro Vás kromě nového designu znamená?
• Vaše přihlašovací údaje zůstavají stejné.
• Je potřeba přijmout cookies.

• Je potřebné potvrdit aktualizované podmínky členství v panelu.
• Vaše osobní údaje byly převedené.
• Je potřeba si zkontrolovat své profilové údaje. V případě, že některé nebyly přenesené, prosíme o jejich doplnění. Nyní za vyplnění/aktualizaci "Všeobecného profilu" získáte 50 oplatek.
• Přidali jsme nové profilové dotazníky, které je potřeba si v co nejkratší době doplnit. Čím více profilových dotazníků máte vyplněných, tím snadněji na Vás dokážeme cílit výzkumy, které jsou pro Vaši osobu relevantné.

Kromě nového vizuálu, ve Vašem profilu najdete sekci Novinky. Zde pro Vás připravujeme nejen zajímavosti z dění v panelu, výsledky některých výzkumů, kterých máte možnost se účastnit, ale také i výsledky soutěží, tipovaček a novinky z charit, které prostřednictvím nás podporujete.

Ty, kteří pravidelně nebo i příležitostně rekrutují do panelu nové členy, jistě zaujme novinka, a to že nyní máte možnost sledovat, v jakém stavu v rámci procesu rekrutace se Vámi doporučený člen nachází. Naleznete ji v sekci Odměny.

Vámi doporučeného člena si tedy můžete zaurgovat, nebo mu poděkovat za dokončení registrace, a také zkontrolovat, jestli Vám za něho již byla vyplacena odměna.

Navíc nyní můžete své přátele a známé pozvat do panelu velice jednoduše, ať už sdílením odkazu na Váš facebook, nebo odesláním na email toho, koho chcete do panelu pozvat. Tyto způsoby rekrutace, které Váš profil nabízí, jsou velice důležité, protože vždy vygenerují Váš specifický odkaz, díky kterému víme, že nový člen se registroval právě na Vaše doporučení.

V sekci Odměny také najdete možnosti využití získaných oplatek. Můžete si vybrat převést oplatky na peníze a ty si nechat poslat na svůj účet, nebo si vybrat něco z katalogu odměn nebo věnovat nějakou částku na charitu.

V katalogu odměn nyní najdete elektronické dárkové poukazy do e-shopů Alza, Mall, Vonaj.eu, ale také poukázky do Kauflandu a herní kupony. Darkové poukazy Givery Vám umožní nakupovat produkty a služby až u 46 dodavatelů v ČR, včetně online TV platforem jako Voyo, Prima Premium a Netflix. Milovníci časopisů v katalogu odměn najdou předplatné časopisů jako např. Svět motorů, Blesk Bydlení, Lidé a země a jiné. Nabídku jsme nově doplnili o prémiový lifestylový časopis nejen pro pány - Playboy. Vouchery se nyní odesílají obratem, což věříme, že oceníte jako příjemnou změnu.

A nezapomínejte také na možnost činit dobro odesláním svých oplatek na charitativní projekty z naší nabídky, které již brzy doplníme o nové, Vámi nominované sbírky.

Jak jsme Vás již informovali v posledním Newsletteru, objednávky převodu oplatek na peníze a další odměny je nyní potřeba navíc potvrdit přes oranžové tlačítko "OVĚŘIT" v potvrzovacím emailu, který Vám přijde po založení objednávky. Nutnost ověření objednávky jsme zavedli jako prevenci a ochranu před případným zneužitím Vašich účtů.

Na vývoji webové i mobilní aplikace nadále pracujeme a brzy Vám přineseme další novinky. Ohledně jakýchkoliv dotazů, nebo nejasností v orientaci na novém webu nás neváhejte kontaktovat emailem na podpora@narodnipanel.cz, nebo formou soukromé zprávy na Facebooku.

Děkujeme za Vaši trpělivost a věrnost. Uvědomujeme si, že mnozí z nás nevítají novinky a změny s nadšením. Věříme ale, že si k naší nové platformě najdete cestu a již brzy oceníte všechny výhody, které Vám přinese.

‹ Zpět

Zveřejněno 19. 5. 2024 13:32:01