Novinky

Nebojíme se odpovědnosti a zavázali jsme se k tzv. Quality Pledge

Nebojíme se odpovědnosti a zavázali jsme se k tzv. Quality Pledge

Slovo kvalita slyšíme tak často, až občas ztrácí na významu a mění se na klišé. Pro nás v ENP však rozhodně klišé není. Naopak, svojí prací se významně odlišujeme od jiných firem, které spíše prodávají low cost data než kvalitu.

ENP je na tom s kvalitou nejen v ČR, ale i v globálním měřítku opravdu skvěle a jsme na to patřičně hrdí.

Velmi dobře si uvědomujeme, že na základě námi nasbíraných dat dělají naši klienti významná strategická rozhodnutí, někdy v řádu miliónů korun či EURO. Rozhodnutí to nejsou jen marketingová, ale i výrobní, obchodní, nebo společenská. Nekvalitní data nikdy nevytvoří kvalitní podklady, proto jsme s nadšením uvítali inciativu několika zahraničních partnerů k závazku kvality – Quality Pledge.

Přijmout tento závazek pro nás není nic nového, ani komplikovaného. Jen dál budeme dělat svoji práci stejně tak, jako do teď, jediný rozdíl je v tom, že cítíme potřebu toto téma v našem oboru víc komunikovat, a to zejména v celosvětovém měřítku.

Sdílíme názor, že průzkumy nestačí jen dělat kvalitně, důležitá je transparentnost postupů a standardizace měření kvality průzkumů, rádi budeme firmou, která se na vývoji těchto věcí bude aktivně podílet. Tak nám držte palce. Více informací najdete ve webináři Quality Pledge.

‹ Zpět

Zveřejněno 16. 5. 2024 16:45:18